Τοποθεσία

     Οι βίλες βρίσκονται στο Κιοτάρι της Ρόδου. Το Κιοτάρι είναι η παραθαλάσσια περιοχή του χωριού Ασκληπιός. Ο επισκέπτης μπορεί να διαλέξει να κολυμπήσει σε οργανωμένη παραλία ή να απολαύσει ήσυχα και μεμονωμένα ένα τμήμα της.

     Στον Ασκληπιό θα βρείτε όμορφες κατοικίες, ήσυχους δρόμους, γραφικά ταβερνάκια και καφέ που παρατάσσονται δίπλα στην ομορφότερη ακτογραμμή της Νότιας Ρόδου.

     Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν εμπορικά κέντρα με super market, φούρνο, φαρμακεία και καφετέριες, εξασφαλίζοντας έτσι τα απαραίτητα για όμορφες και ξεκούραστες διακοπές.

Η Λίνδος

   Η Λίνδος, με τα μεσαιωνικά σοκάκια, τα αρχαία μνημεία και τα ιστορικά σπίτια της, θεωρείται από πολλούς ως το ωραιότερο χωριό της Ρόδου. Το επιβλητικό της κάστρο, που χτίστηκε δραματικά πάνω από έναν απότομο βράχο με θέα στο χωριό, είναι το πιο γνωστό σημείο της Λίνδου. Μέσα στα τείχη, ο αρχαίος ναός της Αθηνάς και άλλα σημαντικά μνημεία μιλάνε για μια εποχή ευημερίας, όταν η Λίνδος ήταν ένα από τα κορυφαία ναυτιλιακά λιμάνια του αρχαίου κόσμου. Οι καταπληκτικοί βράχοι δίνουν τη θέση τους σε γραφικούς αμμώδεις όρμους, ενώ η θέα προς τη μικρή λιμνοθάλασσα του Αγίου Παύλου είναι απλά μαγευτική.

Ταξιδιωτικός Οδηγός